|
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Как Да Се Запознаем? :сАиде успехх ;дд .. Ама колко са големи горе долу..щото аз няква се на бязик им викамм "ей сладур" и те са обръщат ии аз са хиля и им иксат скайпа и тамм .. ;Дд
Удоволствието си е удоволствие,независимо дали то идва от шоколад,с*kс,наркотици или музика !
Re: Как Да Се Запознаем? :сдобрее.. намерихх скайпа на един от групата на ивайло... и се оказа че са на по 17...
Re: Как Да Се Запознаем? :сЗАПОЗНАХМЕ СЕЕЕЕЕЕ!! ухуууууууууууууууууууууууууууу!!! почвамм с подробностите \както обикновено\
начи тее няколко пъти минаха пред нас.. налии засичахме се.. накрая бяха седнали на една пейка ИДЕАЛНИЯ Момент.. и точно тогава Йоанна се спече и си пропуснахмее шансаа...и вече отчаянии.. стоим.. от другата страна на улицата бяха групата на Ивайло и ни гледаха... и изведнъж синьото и булсаткома минават и Йоанна ме сграбчи и ме повлачи тичайки, аз се пребихх Аз - Здрасти.. ко прайм? Синьото - Вас чакамее.. .... \докато правеше некви странни движения с колелото си.. аз - Може ли да се запознаем? Синьото - Здрасти \wtf\ аз съм пресиянаа.. аз съм йоаннаа..... Синьото - Аз съм "%:=+%=:+?1:/№=" Булсаткома - аз съм.... никойй Йоанна - скайпп нещо може ли? \те се споглеждат\ Синьото - Я си дайтее вие ваще... \и странния поглед с повдигане на веждата\ ии взех на Йоанна специаалноо носения цяла седмица черен молив... и го написах скайпа ми на ръката му...
Re: Как Да Се Запознаем? :сЕвала бее!Странно беше,,че не можехте да се запознаете..толкова ли си от срамежливите?
Re: Как Да Се Запознаем? :спроосто нямахмее удобен момент... и все някоя я фащаше шубе.. и докато другата я обеждава че ако не отиде веднага ще я прибие довечераа... те са заминали.... та иначее абе етоо диалог направоо
Аз - Здрастии.. ко прайте? Синьото - Вас чакаме \странен поглед с повдигане на веждата\ Аз - Личи си.. Може ли да се запознаем? Синьото - Здрасти \wtf\ Аз съм Пресияна, аз съм Йоанна... Синьото - Аз съм ":+/!="+%Е=ы!?" Булсаткома - Аз съмм.... никойй \блахахахаха...\ Йоанна - скайпп нещо може лии..? те се споглеждат... Синьото - Дайте си ваще по-добре \?\ Аз - Нещо за писане имашш ли?? \Йо вадии специалния черен молив дето го е приготвила от цяла седмица\ ъъ.. нещо за писане имате ли..? Булсаткома - Има ръка сииньото си подава ръкаатаа... и аз си написахх скайпа лекоо и уж д/г красивоо.. Синьото - ----- баси якияя скайп Аз - \поглеждамм земята..\ 6 00 Синьото - \некъв странен жест с ръкатаа Йоанна - Особено ааз.. Синьото - Къде учите? Аз - ем ся ше сме 8 класс в гпче Синьото - И АЗ \яка физиономияяяя\ \лан лан лан.. оказа се че е в един клас с йоанна.. пък булсаткома ше е в пмг. мамка му\ Аз - И квоо ся.. по цял ден ли карате? Синьото - АМм да.. Аз - Забелязахме Синьото - Вие пък по цял ден вървите.. забелязахме \споглежданее със знак да вървимм\ Аз - Ае ние ше хоимм ше се чуем по скайп иии по пътяя колко пищяхме скачахме викахме като лудии простоо..
Re: Как Да Се Запознаем? :сХехе правоо..ПреСс давай по-смели разговори,,хич да не те шубее ама хичч.
Re: Как Да Се Запознаем? :сбожееее.. аз съм мноо тъпа... дори не погледнах за кое приказване трябваше да пиша.. тцц.. мали мали... ам по скайпп си приказвахмее за музика повече.. смис тойй слуша метълл рок.. а аз хип хоп и се очудих че не се скарахмее
Re: Как Да Се Запознаем? :сБравус!
Еminem ft. Rihanna-Love The Way You Lie :] Поздрав за всички съфорумци.. [h] I don't need a parachute
Baby, if I've got you Baby, if I've got you I don't need a parachute You're gonna catch me You're gonna catch if I fall Down, down, down
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Форум Statistics