|
Правила на форума
Всички обяви за покупко-продажба трябва да са с цени във форумни точки! Всеки който се опитва да мами ще получава бан!
11 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Купувам плакат с автограф от JB или само автографКупувам плакат с автограф от Justin Bieber или само автограф от него.
Justin Bieber FOREVER!!!!!!!
Re: Купувам плакат с автограф от JB или само автографИмам плакат,ама не и с автограф.
Въпрос - какво е заплащането /пари?!ФТ?!/ ![]()
Re: Купувам плакат с автограф от JB или само автографАз имам..
Re: Купувам плакат с автограф от JB или само автограф
С автограф ли? Justin Bieber FOREVER!!!!!!!
Мисля,,че не.. : )) ^^ <33
Re: Купувам плакат с автограф от JB или само автографНо на мен ми трябва с автограф..
Justin Bieber FOREVER!!!!!!!
Re: Купувам плакат с автограф от JB или само автографНапиши в гугле автографа на Джъстин Бийбър и го изпринтирай
Аз имам плакат ама не с автограф, а просто името му П.П Престанете да викате JB на Дъстин бийбър, JB означава Джонас Брадърс
A нее.. бъркаш се. JB означава Jim Beam А за автографа.. ти истински автограф от него ли искаш или..? Имах една позната, която беше получила по пощата автограф от някакъв актьор май беше. В официалият му сайт имал имейл и тя му беше написала едно сърцераздирателно писмо, та човека накрая й прати. Поразрови се, ако ти се занимава:) just be happy! That`s not the beginning of the end
That`s the return to yourself The return to innocence ![]() Live the life you love .. Love the life you live .. ![]()
Re: Купувам плакат с автограф от JB или само автографИ аз щях да питам истински автограф ли искаш?
Виж си личните ![]()
Да, искам истински автограф от Justin Bieber. Justin Bieber FOREVER!!!!!!!
11 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Форум Statistics